Indulgence MF60 5 sezón SS4

NEJPOKROČILEJŠÍ A NEJPOHODLNĚJŠÍ SÉRIE LEHÁTEK MF60, KTERÁ BYLA KDY PŘEDSTAVENA NA TRHU.

Je poměrně náročné napsat recenzi na tohle lehátko. Skrývá v sobě  kvalitu, prvotřídní zpracování a také cit pro detail.

Pokusím se to stručně shrnout a vypíchnout zde ty nejhlavnější přednosti.

1) matrace z paměťové pěny - To je vlastně to nejhlavnější. Pohodlná, měkká a příjemná matrace

 

2)robustní konstrukce - Vydrží i opravdu velké zatížení, a přitom se vám nic s kostrou lehátka nestane. (nejednou jsme na lehátku seděli tři rybáři)

3)pěti sezónní spacák dvouvrstvý - Dva spacáky připevněné zipem na sobě vám v zimním období nepropustí žádný chlad a v letních měsících si sami zvolíte, kterou část si odepnout aby jste se zbytečně nepotili.

 

4)dvě kapsy na ledacos po stranách - Osobně většinou používám na mobil, nebo příposlech, nebo na nějakou dobrotu, kterou chci mít hned po ruce.

 

 

5)kapsa na powerbanku

 

6)nastavitelné nohy - To je jediná věc, která mi přináší jak trápení, tak radost. Vystřelovací nohy, totiž mají tu výhodu, že když máte lehátko rozbalené a chcete si ho usadit na místo, tak pohodlně jen zmáčknete výsuv nohou a oni vám hned kopírují váš terén. Když ale například balím lehátko, musím si dávat pozor právě na tento výsuv, protože chci mít nohy zasunuté uvnitř, ale stačí jen menší dotyk a noha celá vyjede a pak jí musím opakovaně zasouvat.

 

7)možnost několika doplňků - Ke spacímu systému si můžete dokoupit několik velmi užitečných věcí, které vám přinesou další úrovně komfortu. Patří mezi ně polštář, vyhřívaná dečka, zimní přehoz, letní přehoz, potah na lehátko , taška na lehátko a jako poslední věc je sedačka na lehátko.

 

Závěrem bych řekl asi toto: Jak s oblibou tvrdím, k tomuto lehátku se musí člověk protrápit. Vysvětlím vám to tak, že jsem vždy spal na lehátkách nižší kategorie, za méně peněz, protože jsem byl mladší a na ryby jsem jezdil hlavně kvůli záběrům ryb. Dříve mi bylo "jedno" na čem spím. Dnes je mi 43 let a jsem ve fázi, že už i ten spánek u vody si chci užít a proto jsem se před rokem rozhodl pro toto lehátko. Od té doby co ho mám si říkám, proč jsem si ho nekoupil dříve....

Myslím si že investice do tohoto produktu nebudete nikdy litovat. Ať se vám daří u vody i mimo ní.