Titan Hide Camo pro xl

Nash Bivaky Hide Camo Pro a Hide XL Camo Pro: Nejlepší volba pro rybáře v každém směru

Rybářský svět je plný výzev a dobrodružství, a právě proto je důležité mít spolehlivé vybavení, na které se můžeme plně spolehnout. Nash Bivaky Hide Camo Pro a Hide XL Camo Pro jsou skvělým příkladem produktů, které vás nikdy nenechají na holičkách, ať už jste kdekoli na břehu.

Inovace na všech frontách

Tyto bivaky jsou vylepšené ve všech směrech, ať už jde o centrální bloky, specifikace materiálu nebo přední část. Zde je několik klíčových vlastností, které vás určitě zaujmou:

  • Aquasense materiál s vodním sloupcem 20 000 mm : Nash nepřeje žádným kompromisům, pokud jde o kvalitu materiálu. Aquasense je zárukou voděodolnosti a spolehlivosti i v těch nejnáročnějších podmínkách.

  • Rychlý a jednoduchý rozklad : Čas je zlatý, zejména když se nacházíte v náročném prostředí. S těmito bivaky to nebude problém. Bivak je rozložen a připraven za méně než minutu, což je rekord v rychlosti rozkládání.

  • Vzdušnost a světelnost : Čtyři moskytiérové ​​panely zajistí dostatečný průtok vzduchu, což v kombinaci s vnitřním odnímatelným parním štítem  snižuje kondenzaci a udržuje světlo uvnitř bivaku.

  • Přidaná hodnota v detailu : Každý prvek byl pečlivě promyšlen. Od vnitřního háčku pro bivaková světla či příposlechy, přes dvě vnitřní síťované kapsy pro cennosti až po  síťku proti hmyzu - každý detail má své místo a účel.

  • Nepřekonatelná pevnost a odolnost : Centrální blok byl revidován a zesílen, prodloužená  přední  tyč s napínací tyčí a bouřkovým žlabem zajistí stabilitu i při nečekaných přírodních výzvách.

Závěrem

Nash Bivaky Hide Camo Pro a Hide XL Camo Pro jsou vskutku hardcore bivaky, které přinesou rybářským dobrodružstvím nový rozměr. S tímto vybavením se můžete vydat kamkoli, s důvěrou, že vás nepřekvapí žádné nepříznivé podmínky.

Každý rybář ocení výjimečnou kvalitu, inovativní prvky a pečlivé provedení, které tyto bivaky nabízejí. Dejte svým rybářským zážitkům novou úroveň s Nash Bivaky Hide Camo Pro a Hide XL Camo Pro. Vaše dobrodružství teprve začíná!

Rozměry:

Maximální šířka 275cm

Zadní šířka 245cm

Hloubka 205cm

Výška po strop 152cm

Výška předních dveří 130cm

Váha 8.4kg

Délka ve složeném stavu na délku 132cm