Waterbox 230

Waterbox 230 je největším modelem v naší kolekci. Jeho rozměry připomínají prostornou přepravní tašku, což z něj činí ideálního společníka pro rybáře, kteří vyžadují dostatek prostoru pro své vybavení. Jeho kapacita a odolnost vám poskytnou jistotu, že veškeré potřebné náčiní neseme s sebou v bezpečí a pohodlí.

Dvojité popruhy umožňují snadné nošení, což z Waterboxu 230 činí praktického společníka na každé rybářské výpravě. Navíc jsou zde upevňovací body pro ramenní popruhy, abyste mohli své vybavení mít vždy po ruce, ať už jste kdekoli na břehu.

EVA materiál v kamuflážovém provedení na víku nejen chrání váš náklad před nárazy, ale má také druhotné využití jako stůl. Waterbox 230 vyniká i svými praktickými detaily - lisované nohy a víka umožňují snadné stohování s jinými Waterboxy, což zajišťuje maximální využití prostoru a efektivitu při přepravě vašeho vybavení.

Rozměry Waterboxu 230 jsou impresivní: 27 cm na výšku, 65 cm na šířku a 35.5 cm na hloubku. To znamená, že tento box nabízí dostatek prostoru pro veškeré vaše rybářské potřeby. S Waterboxem 230 budete mít jistotu, že váš výlet k vodě bude plný pohodlí a bezstarostnosti.