Blog

Petr Touš doporučuje

Indulgence MF60 5 sezón SS4

NEJPOKROČILEJŠÍ A NEJPOHODLNĚJŠÍ SÉRIE LEHÁTEK MF60, KTERÁ BYLA KDY PŘEDSTAVENA NA TRHU.

Je poměrně náročné napsat recenzi na tohle lehátko. Skrývá v sobě  kvalitu, prvotřídní zpracování a také cit pro detail.

Pokusím se to stručně shrnout a vypíchnout zde ty nejhlavnější přednosti.

1) matrace z paměťové pěny - To je vlastně to nejhlavnější. Pohodlná, měkká a příjemná matrace

 

2)robustní konstrukce - Vydrží i opravdu velké zatížení, a přitom se vám nic s kostrou lehátka nestane. (nejednou jsme na lehátku seděli tři rybáři)

3)pěti sezónní spacák dvouvrstvý - Dva spacáky připevněné zipem na sobě vám v zimním období nepropustí žádný chlad a v letních měsících si sami zvolíte, kterou část si odepnout aby jste se zbytečně nepotili.

 

4)dvě kapsy na ledacos po stranách - Osobně většinou používám na mobil, nebo příposlech, nebo na nějakou dobrotu, kterou chci mít hned po ruce.

 

 

5)kapsa na powerbanku

 

6)nastavitelné nohy - To je jediná věc, která mi přináší jak trápení, tak radost. Vystřelovací nohy, totiž mají tu výhodu, že když máte lehátko rozbalené a chcete si ho usadit na místo, tak pohodlně jen zmáčknete výsuv nohou a oni vám hned kopírují váš terén. Když ale například balím lehátko, musím si dávat pozor právě na tento výsuv, protože chci mít nohy zasunuté uvnitř, ale stačí jen menší dotyk a noha celá vyjede a pak jí musím opakovaně zasouvat.

 

7)možnost několika doplňků - Ke spacímu systému si můžete dokoupit několik velmi užitečných věcí, které vám přinesou další úrovně komfortu. Patří mezi ně polštář, vyhřívaná dečka, zimní přehoz, letní přehoz, potah na lehátko , taška na lehátko a jako poslední věc je sedačka na lehátko.

 

Závěrem bych řekl asi toto: Jak s oblibou tvrdím, k tomuto lehátku se musí člověk protrápit. Vysvětlím vám to tak, že jsem vždy spal na lehátkách nižší kategorie, za méně peněz, protože jsem byl mladší a na ryby jsem jezdil hlavně kvůli záběrům ryb. Dříve mi bylo "jedno" na čem spím. Dnes je mi 43 let a jsem ve fázi, že už i ten spánek u vody si chci užít a proto jsem se před rokem rozhodl pro toto lehátko. Od té doby co ho mám si říkám, proč jsem si ho nekoupil dříve....

Myslím si že investice do tohoto produktu nebudete nikdy litovat. Ať se vám daří u vody i mimo ní.

SCOPE GTL 8000

V přívalu temnoty nad vodní hladinou se zjevují noví strážci rybářského světa: navijáky GTL 8000.

Kombinací vrcholné technologie a kouzla elegantního designu se tito mistry řemesla stali tvůrci legend. S nezlomnou jistotou můžete věřit, že GTL 8000 vás nikdy nenechá ve chvíli, když přijde na klíčové okamžiky. Jsou tvůrci osudů těch, kteří se odváží snít o vzdálenostech, jež byli dříve jen v srdci snů.

GTL 8000 nejsou jen nástrojem, jsou legendou sami o sobě. Jejich výkony jsou příslibem epických příběhů, které teprve čekají na vyprávění. Srdce rybáře nyní bije rychleji, plné očekávání těch nejdivočejších výzev, a to díky těmto majitelům temnoty.

Jedním z klíčových prvků, který umožňuje dosáhnout větší vzdálenosti, je dlouhá a zúžená cívka modelu GTL 8000. Od samého vývoje prutů Scope bylo zřejmé, že s pruty o délce 9 a 10 stop lze nahazovat více než 100 metrů. Díky skvělým vlastnostem navijáku GTL 8000, jako je pomalá oscilace při navíjení vlasce na cívku, se tření vlasce při nahazování minimalizuje, což Vám umožní dosáhnout ještě větších vzdáleností. Navíc byla zvětšena kapacita vlasce na cívce, což znamená ještě delší vyvážení montáží.

Některé z dalších výjimečných vlastností navijáků GTL 8000 zahrnují:

  • Fast Drag Brzda : Rychlá brzda s polovičním chodem, která okamžitě reaguje.

  • Vodotěsný Design : Díky vložce v navijáku  a uhlíkovým podložkám můžete rybařit i v nepříznivých podmínkách.

  • Inovativní Konstrukce Kličky : Sklopná klička navijáku na pružině.

  • Optimalizovaná Cívka : Gumové ochranné lišty na cívce eliminují propadávání vlasce pod cívku.

  • Dvojitá Rolnička : Snižuje kroucení vlasce a zvyšuje jeho životnost.

  • Vysoká Ložisková Kvalita : 12 nerezových ložisek + 1 válečkové ložisko zajišťuje plynulý chod.

  • Kvalitní Materiály : Hlavní hřídel a převody jsou vyrobeny z nerezové oceli pro dlouhou životnost.

  • Nastavitelné Rukojeti : K dispozici v černé i dřevěné variantě.

  • Voštinová Cívka : Redukuje hmotnost a zajišťuje plynule chod.

  • Šetrný Klip na Cívce : Chrání vlasec před poškozením.

S navijáky GTL 8000 nejenže dosáhnete úžasných výkonů, ale také si můžete být jisti, že jsou odolné vůči mořské vodě. Přineste svému rybaření nový rozměr s tímto skvostným doplňkem od firmy Nash. Váše vášeň pro rybaření si to zasloužíte.

ZT POLAR QUILT JACKET

Sametová Luxusní Zimní Bunda Nash: Váš Spolehlivý Společník při Rybaření v Zimě

Pokud hledáte tu nejlepší zimní bundu pro vaše rybářské dobrodružství, firma Nash právě vytvořila to, co hledáte. Tato lehká bunda s dutým vláknem a oslnivým camo designem je dokonalým společníkem pro každého vášnivého rybáře.

Co tuto bundu dělá tak výjimečnou? Jednoduše řečeno, sedne každému, kdo se chce v zimních dnech věnovat své vášni u vody. Navíc vám umožní nosit pod ní jen minimum vrstev oblečení, aniž byste museli trpět chladem.Pro dokonalé zimní zážitky doporučujeme kombinovat s naší Nepromokavou Bundou ZT Climate Jacket jako spodní vrstva, což vám zajistí dokonalou ochranu před nepříznivými podmínkami.

Něco málo o bundě:

  • 3M Thinsulate 450g vycpávka pro maximální udržení tepla.
  • 100% polyesterová Ripstop prošívaná bunda v camo designu.
  • Odolná vůči dešti a větru.
  • Kapuce s podšívkou z Caribou fleece s vysokým vlasem.
  • Neoprenové zakončení rukávů s otvorem na palec.
  • 2 kapsy s fleecovou vložkou.
  • Dešťová přepážka s nápisem ZT po celé délce zipu.
  • Vnitřní kapsa se zipem.
  • Dostupné ve velikostech od Small po XXXL.

 

Tato bunda není jen o vzhledu. Je o spolehlivé ochraně a komfortu, které potřebujete při rybaření v zimním období. S touto bundou budete vždy dobře připraveni na každou potřebu, kterou příroda přinese.

Nabídněte svým zimním vycházkám nový rozměr luxusu s touto úžasnou zimní bundou od Nash. Vaše vášeň pro rybaření si to zaslouží.

 
 
 
Pruty Scope

Nová Řada Prutů Scope: Kombinace Výkonnosti a Elegance v Jednom

Náš sortiment prutů Scope s karbonovým blankem obohaceným uhlíkovou směsí 1K se nyní pyšní klasickou korkovou rukojetí, která nabízí ještě vyšší úroveň pohodlí a eleganci pro každého vášnivého rybáře.

 

Pro Náročné Rybáře

Pro ty, kteří požadují maximum od svého vybavení, přicházíme s testovací křivkou 3,5 lb. Tyto pruty s lehkostí zvládnou odhoz PVA sáčků, těžké zátěže, silné proudy a zdolávání těch největších kaprů.

 

Každý Detail Má Svůj Význam

  • Celá rukojeť z korku : Kvalitní korek zvyšuje komfort a zajišťuje příjemný úchop, takže můžete věnovat pozornost na rybaření.

  • Fuji sedlo v matném černém provedení : Provedení sedla je klíčové pro stabilitu a přesnost při lovu. Fuji je zárukou kvality.

  • Obrácené vyvázání oček : Zajišťuje plynulý průchod vlasce a minimalizuje jeho opotřebení, což zvyšuje úspěšnost lovu.

  • Na přiváděcí oko : Pruty s testovací křivkou 3,5 lb a 3,25 lb jsou koncovým 50 mm naváděcím okem pro optimální dosah.

  • Koncové očko proti zamotání : Zabraňuje nepříjemnému zamotání vlasce, což vám ušetří cenný čas a nervy.

  • Laserem upravená koncovka : Završující detail s vyrytým Scope kompas logem a drážkou pro izotop, který dodá prutům jedinečný vzhled.

  • Sedlo pro naviják s logem Scope : Drobnost, která udělá rozdíl a doplní celkový design prutů.

  • Karbonový klip na vlasec : Praktický a odolný, aby vaše nástrahy zůstaly na místě.

  • Značky pro přesné spojení dílů : Pro přesné zarovnání a optimální výkon prutu.

S Nashovými pruty Scope s korkovou rukojetí získáte spojení výkonnosti, elegance a precizního designu. Připravte se na úspěšné a pohodlné rybaření s naší nejnovější řadou. Vaše dobrodružství na vodě teď můžete začít!

 
 
 
Titan Hide Camo pro xl

Nash Bivaky Hide Camo Pro a Hide XL Camo Pro: Nejlepší volba pro rybáře v každém směru

Rybářský svět je plný výzev a dobrodružství, a právě proto je důležité mít spolehlivé vybavení, na které se můžeme plně spolehnout. Nash Bivaky Hide Camo Pro a Hide XL Camo Pro jsou skvělým příkladem produktů, které vás nikdy nenechají na holičkách, ať už jste kdekoli na břehu.

Inovace na všech frontách

Tyto bivaky jsou vylepšené ve všech směrech, ať už jde o centrální bloky, specifikace materiálu nebo přední část. Zde je několik klíčových vlastností, které vás určitě zaujmou:

  • Aquasense materiál s vodním sloupcem 20 000 mm : Nash nepřeje žádným kompromisům, pokud jde o kvalitu materiálu. Aquasense je zárukou voděodolnosti a spolehlivosti i v těch nejnáročnějších podmínkách.

  • Rychlý a jednoduchý rozklad : Čas je zlatý, zejména když se nacházíte v náročném prostředí. S těmito bivaky to nebude problém. Bivak je rozložen a připraven za méně než minutu, což je rekord v rychlosti rozkládání.

  • Vzdušnost a světelnost : Čtyři moskytiérové ​​panely zajistí dostatečný průtok vzduchu, což v kombinaci s vnitřním odnímatelným parním štítem  snižuje kondenzaci a udržuje světlo uvnitř bivaku.

  • Přidaná hodnota v detailu : Každý prvek byl pečlivě promyšlen. Od vnitřního háčku pro bivaková světla či příposlechy, přes dvě vnitřní síťované kapsy pro cennosti až po  síťku proti hmyzu - každý detail má své místo a účel.

  • Nepřekonatelná pevnost a odolnost : Centrální blok byl revidován a zesílen, prodloužená  přední  tyč s napínací tyčí a bouřkovým žlabem zajistí stabilitu i při nečekaných přírodních výzvách.

Závěrem

Nash Bivaky Hide Camo Pro a Hide XL Camo Pro jsou vskutku hardcore bivaky, které přinesou rybářským dobrodružstvím nový rozměr. S tímto vybavením se můžete vydat kamkoli, s důvěrou, že vás nepřekvapí žádné nepříznivé podmínky.

Každý rybář ocení výjimečnou kvalitu, inovativní prvky a pečlivé provedení, které tyto bivaky nabízejí. Dejte svým rybářským zážitkům novou úroveň s Nash Bivaky Hide Camo Pro a Hide XL Camo Pro. Vaše dobrodružství teprve začíná!

Rozměry:

Maximální šířka 275cm

Zadní šířka 245cm

Hloubka 205cm

Výška po strop 152cm

Výška předních dveří 130cm

Váha 8.4kg

Délka ve složeném stavu na délku 132cm

 
 
 
Hook Doctor

Elektrický Brousek Hook Doctor: Konec Ztrácení Času nad Ostřením Háčků!

S rybařením přichází i nevyhnutelné úkoly jako ostření háčků. S novým elektrickým brouskem Hook Doctor se ale tento proces stává mnohem jednodušším a rychlejším. Vaše háčky budou ostré za pár sekund.

Jak To Funguje?

Díky výkonnému leštícímu kameni Carborundum 180, poháněnému bateriemi, Hook Doctor brousí a tvaruje háčkové body bleskovou rychlostí. Stačí jemně zatlačit na háček a okamžitě se spojí s brusným kamenem. Ostření háčků teď probíhá hladce a rychle.

Nabíjení v Čase, Který Potřebujete

Hook Doctor se nabíjí pomocí USB a jedno nabití vám poskytne dostatek energie na nabroušení tisíců háčků. Ušetříte čas, který můžete věnovat samotnému rybaření.

Skvělý Pro Každého Rybáře

Jeho schopnost otáčet se ve směru i proti směru hodinových ručiček z něj dělá ideálního společníka pro všechny typy rybářů. S Hook Doctorem budete mít vždy ostré háčky, což vede k více úspěšným záběrům a nezapomenutelným rybářským zážitkům.

Nenechte si ujít příležitost vyzkoušet tuto revoluční novinku. Objednejte si Hook Doctor ještě dnes!

Waterbox 230

Waterbox 230 je největším modelem v naší kolekci. Jeho rozměry připomínají prostornou přepravní tašku, což z něj činí ideálního společníka pro rybáře, kteří vyžadují dostatek prostoru pro své vybavení. Jeho kapacita a odolnost vám poskytnou jistotu, že veškeré potřebné náčiní neseme s sebou v bezpečí a pohodlí.

Dvojité popruhy umožňují snadné nošení, což z Waterboxu 230 činí praktického společníka na každé rybářské výpravě. Navíc jsou zde upevňovací body pro ramenní popruhy, abyste mohli své vybavení mít vždy po ruce, ať už jste kdekoli na břehu.

EVA materiál v kamuflážovém provedení na víku nejen chrání váš náklad před nárazy, ale má také druhotné využití jako stůl. Waterbox 230 vyniká i svými praktickými detaily - lisované nohy a víka umožňují snadné stohování s jinými Waterboxy, což zajišťuje maximální využití prostoru a efektivitu při přepravě vašeho vybavení.

Rozměry Waterboxu 230 jsou impresivní: 27 cm na výšku, 65 cm na šířku a 35.5 cm na hloubku. To znamená, že tento box nabízí dostatek prostoru pro veškeré vaše rybářské potřeby. S Waterboxem 230 budete mít jistotu, že váš výlet k vodě bude plný pohodlí a bezstarostnosti.