100% JERKY HOVĚZÍ S PRAŽENOU CIBULKOU

Kód: HO003 HO004 Zvolte variantu
114 Kč 289 Kč od 114 Kč 94,21 Kč bez DPH 238,84 Kč bez DPH od 94,21 Kč bez DPH
Skladem (5 ks) Skladem (2 ks) Zvolte variantu
Varianta
Můžeme doručit do:
9.12.2021 9.12.2021 Zvolte variantu

Výrazná chuť libového hovězího masa s jemně nasládlou upraženou cibulkou. Pro doladění chuti špetka soli a třtinového cukru a kapka nejkvalitnější sójové a worcesterové omáčky.

Detailní informace

Detailní popis produktu

TAK JAKO JSME TO DĚLALI PRO SEBE A SVÉ KAMARÁDY

Naše 100% JERKY vyrábíme ručně a poctivě z nejlepších ingrediencí v malých várkách. Nepoužíváme žádnou chemii, jen řádně marinujeme a sušíme.

DOPŘEJ SI HARMONII CHUTÍ!

Výrazná chuť libového hovězího masa s jemně nasládlou upraženou cibulkou. Pro doladění chuti špetka soli a třtinového cukru a kapka nejkvalitnější sójové a worcesterové omáčky.

NABUŠENÉ BÍLKOVINAMI!

1 kg JERKY = 3,2 kg čerstvého masa. Ve 100 g našeho 100% JERKY z hovězího máš více jak 62 g bílkovin!

BEZ CHEMIE

Éčka ani jiné nepřirozené látky u nás nenajdeš. Prostě jenom maso a naše tajná kořenící směs. Jak to, že používáme sojovku a worcester? Ty kvalitní v tradičním složení v sobě žádnou chemii nemají

BALENÍ A SKLADOVÁNÍ

50 g sáček akorát do kapsy. Když ho nedojíš, zavřeš ho praktickým zipem. Skladuj na suchém místě a mimo dosah slunečního záření v pokojové teplotě. Správně uskladněné JERKY ti vydrží až půl roku. Balení obsahuje absorbér kyslíku, který není určený ke konzumaci. Případné bíle stopy na mase nejsou vadou jakosti! To se u sušeného masa stává používáním soli.

SLOŽENÍ

Hovězí maso, toastovaná cibule, sůl, třtinový cukr, sójová omáčka, worcesterová omáčka.

ALERGENY

Obsahuje obiloviny (1), ryby (4) a sójové boby (6). Obsahuje lepek.

NUTRIČNÍ HODNOTY (na 100 g výrobku)

Energetická hodnota 1430 kJ/343 kcal
Tuky 4,3 g
– z toho nasycené mastné kyseliny 1,8 g
Sacharidy 8,8 g
– z toho cukry 5,7 g
Bílkoviny 62,8 g
Sůl 4,8 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: